Home Register Arcade Gallery Chatroom Members Search Today's Posts Mark Forums Read Log In
Go Back   Inside: SereneScreen Fan Forum > SereneScreen Products > Marine Aquarium 3 for Windows
Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 04-10-2010, 08:17 AM   #41
STEVEPOON
Registered
 
STEVEPOON's Avatar
 
Join Date: Jan 2002

Location: Hong Kong
Posts: 41
I got it in my iphone, too. Look so good.
STEVEPOON is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2010, 01:32 PM   #42
Stew2000
Registered
 
Stew2000's Avatar
 
Join Date: Oct 2007

Location: UK
Posts: 89
It's really nice but I don't have an ipod. I have a PSP.
Stew2000 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2010, 07:46 PM   #43
JohnWho
Registered
 
JohnWho's Avatar
 
Join Date: Sep 2009

Location: Tampa Bay Area, Florida
Posts: 486
Thumbs Up

Finallly saved up my pennies and spent my $.99 on this.

Well, actually, I only today got back home where my itunes store login/PW was so I could purchase it.

Looks cool on my iPod iTouch - very much like I'm carrying around my PC with MA version 2.6 almost.

Can't seem to get the crystal and the clock working though.

(Yeah, I know - it's not there, yet.)

Best $.99 I've spent so far on my Itouch. Well, it's also the only $.99 I've spent on Apps for it since the rest of the Apps I've got were all free.

The clarity of the screen on the iTouch is amazing and MA looks great on it. I really like the zoom feature. As long as the aquarium doesn't leak I'm very pleased with it.

to all involved.
JohnWho is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2010, 11:05 PM   #44
rhildinger
Registered
 
Join Date: Feb 2008

Posts: 6
One small thing I've noticed with MA2.6 on the iPad is that the framerate is noticeably low for such a high powered device, especially given the relatively low 3D complexity of MA2.6. I realize this is just the first version, and I'm sure improvements will undoubtedly be coming. I just wanted to point out that the low framerate is noticeable and hopefully this will be an area targeted for improvement.

Having said all that, I'm still greatly enjoying MA2.6 for the iPad. Keep up the good work and keep the updates coming!
rhildinger is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2010, 12:42 AM   #45
Jim Sachs
Developer
 
Jim Sachs's Avatar
 
Join Date: Dec 2000

Location: Southern Oregon
Posts: 9,598
I haven't seen it yet on an iPad yet, but the animation is very smooth on an iPhone. Are there other OpenGL programs running faster on the iPad?
Jim Sachs
Creator of SereneScreen Aquarium
Jim Sachs is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2010, 03:14 AM   #46
feldon34
Forum Administrator
 
feldon34's Avatar
 
Join Date: Dec 2000

Location: Rock Hill, SC
Posts: 10,889
The iPad is a single core 1GHz computer.
"Journalism is printing what someone else does not want printed. Everything else is public relations." - George Orwell
"If voting changed anything, they'd make it illegal." - Emma Goldman
feldon34 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2010, 03:16 AM   #47
Stew2000
Registered
 
Stew2000's Avatar
 
Join Date: Oct 2007

Location: UK
Posts: 89
Originally posted by feldon34:
The iPad is a single core 1GHz computer.  
One step forward, two steps back for the PC world. Why not just give it a 486?
Stew2000 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2010, 10:21 AM   #48
henemly
asdf
 
henemly's Avatar
 
Join Date: Feb 2008

Location: Hiko, CommieFagnia
Posts: 275
Didn't know that. 1GHz is painfully slow.
http://www.coltrain.byethost8.com
henemly is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2010, 11:33 AM   #49
jleslie
Engineer
 
jleslie's Avatar
 
Join Date: Aug 2002

Location: London, UK
Posts: 1,269
It's an ARM CPU, though I'm not sure OTOH if an A8 or something similar (my iPhone is an A8, which is a very nice single-core ARM), I'm sure it's single-core, clocked 66% faster than the iPhone and has good memory bandwidth for an embedded CPU. Will be noticeably slower per MHz than any x86s tho, especially if you use SSE, etc. Okay, I'm getting too technical, time for a coffee...
jleslie is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2010, 11:44 AM   #50
Stew2000
Registered
 
Stew2000's Avatar
 
Join Date: Oct 2007

Location: UK
Posts: 89
You can put an iPhone in an A8.
Stew2000 is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2010, 03:52 AM   #51
engelens
Registered
 
Join Date: Nov 2008

Location: Belgium
Posts: 34
Is it possible to keep the Ipod Touch on while running the aquarium? It now shuts off after a minute or so...
engelens is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2010, 06:17 AM   #52
jimkraz
Registered
 
jimkraz's Avatar
 
Join Date: Nov 2004

Location: Troon, Scotland
Posts: 125
You would need to go in to settings and disable power save, click on never, I think, to stop screen switching off.
Something Fishy Going On
jimkraz is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2010, 07:07 AM   #53
JohnWho
Registered
 
JohnWho's Avatar
 
Join Date: Sep 2009

Location: Tampa Bay Area, Florida
Posts: 486
Yes -

"Settings"

then "General"

then "Auto-Lock"

and change the Auto-Lock setting to "Never".

Don't forget, though, that this setting affects all of the Apps and you'll be going through battery power a lot faster.

It would be great if the iPod Touch had separate settings for when on battery or plugged in. Maybe that will be on a future update to the OS?
JohnWho is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2010, 02:42 PM   #54
MadBob
Guitar Man
 
MadBob's Avatar
 
Join Date: Nov 2001

Location: Lancs. UK
Posts: 194
I bought it and don't even own an iPhone looks good on the one i saw it running on though. I even wrote a review for you.
MadBob is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2010, 05:02 PM   #55
dom5885
Registered
 
Join Date: May 2006

Location: Sydney, Australia
Posts: 16
'Tis a pity that people who enjoy the iPhone app are not leaving 'glowing' reviews on the App Store site.
Dell Precision WorkStation T7500 / 16GB / Dell U2711 / NVIDIA Quadro FX 4800 1.5GB / DirectX 11 /Win 7 Ultimate 64-bit
dom5885 is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2010, 05:28 PM   #56
JohnWho
Registered
 
JohnWho's Avatar
 
Join Date: Sep 2009

Location: Tampa Bay Area, Florida
Posts: 486
Of the folks that actually took the time to leave a review on the Apps Store, they all gave 5 star (highest possible) reviews.

The two lowest 2 star reviews don't explain why. Perhaps they were expecting a game or interaction such as "feeding" the fish or "tapping" on the screen to get the fish's attention?

Dunno.
JohnWho is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2010, 09:55 PM   #57
Jim Sachs
Developer
 
Jim Sachs's Avatar
 
Join Date: Dec 2000

Location: Southern Oregon
Posts: 9,598
MadBob - you bought an app without something to run it on?
Jim Sachs
Creator of SereneScreen Aquarium
Jim Sachs is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2010, 02:22 AM   #58
cjmaddy
Registered
 
cjmaddy's Avatar
 
Join Date: Nov 2001

Location: Lancashire, UK
Posts: 7,858
The clue might be in the name! ..... He comes from near Mossley, - the land of hills and chip-shops! ....
cjmaddy is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2010, 04:59 AM   #59
MadBob
Guitar Man
 
MadBob's Avatar
 
Join Date: Nov 2001

Location: Lancs. UK
Posts: 194
Mmmmm chiiiips.

'twas only 0.59 and my missus wants an iPhone as soon as she can talk me into it, myself I am getting a dual sim iPhone clone (chinaphone) so will never be able to run it.

I though that every bit of Jam helps!
MadBob is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2010, 09:42 AM   #60
Jim Sachs
Developer
 
Jim Sachs's Avatar
 
Join Date: Dec 2000

Location: Southern Oregon
Posts: 9,598
The most loyal fan ever!
I never thought of targeting customers who DON'T have iPhones, but now I realize that it's a much bigger market. If I got 99 cents from even 1/10 of those folks, I'd be able to finish my house, my studio, and my movie.
Jim Sachs
Creator of SereneScreen Aquarium
Jim Sachs is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Inside: SereneScreen Fan Forum > SereneScreen Products > Marine Aquarium 3 for Windows



Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -6. The time now is 12:09 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.