Home Register Arcade Gallery Chatroom Members Search Today's Posts Mark Forums Read Log In
Go Back   Inside: SereneScreen Fan Forum > SereneScreen Products > Marine Aquarium 3 for Windows
Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 05-22-2009, 09:33 PM   #1
Mith
Registered
 
Mith's Avatar
 
Join Date: Aug 2008

Posts: 140
Music

For some reason, my sound's a little corrupted. I haven't changed anything on my computer other than the MS updates.....

Anyone else noting any change in sound quality?
Mith is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2009, 12:48 AM   #2
fozzy
Registered
 
Join Date: Nov 2008

Location: Italy
Posts: 32
just tried and I have no problems....

Luca
testing on:
ATI Radeon mobility X2300 - Intel(R) 946GZ Express Chipset Family
fozzy is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2009, 01:03 AM   #3
Rob62
Registered
 
Rob62's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
3 Highscores

Location: Houston, TX
Posts: 62
"Anyone else noting any change in sound quality?"

Hey Mith,

Try this if your other sound files sound correct on your system :

Listen to this. Download & install it in MA3 and compare the quality between the two.

I have not noted any sound degradation within MA3.

Perhaps, when you install Beta10b (if you can keep your mind on the
tune and off of the AWESOME new addition) all will be well...

Welcome back from D.A. Mith

~ God Bless ALL ~

Rob

Last edited by Rob62; 05-23-2009 at 09:58 PM.
Rob62 is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2009, 11:08 AM   #4
Mith
Registered
 
Mith's Avatar
 
Join Date: Aug 2008

Posts: 140
Originally posted by Rob62:
"Anyone else noting any change in sound quality?"

Hey Mith,

Try this if your other sound files sound correct on your system :

Listen to this. Download & install it in MA3 and compare the quality between the two.

I have not noted any sound degradation within MA3.

Perhaps when you install Beta10b (if you can keep your mind on the
tune and off of the AWESOME new addition) all will be well...

Welcome back from D.A. Mith

~ God Bless ALL ~

Rob  
Hi Rob...

I figured out what it was, but can't believe what I found... LOL. This makes no sence, but when my monitor's off, the sound's corrupt. When I turn it back on, it's fine.

I have NO idea how that can be, but it is... weird.

OH an re "welcome back".... I never left (foot prints in the sand) ROFL
Mith is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2009, 09:38 PM   #5
Rob62
Registered
 
Rob62's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
3 Highscores

Location: Houston, TX
Posts: 62
Well now Mith, that is unique! Perhaps ya' got a screw loose
somewhere that is also causing your Avatar to be still! .

Seriously, this site has some practical advise that might or might not be
relevant to your unique predicament.

In the least, you may have been exposed to a new tune that goes
along very well with MA3 - no laughing matter there!!

~ God Bless ALL ~

Rob
Rob62 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Inside: SereneScreen Fan Forum > SereneScreen Products > Marine Aquarium 3 for Windows



Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -6. The time now is 03:07 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.