Home Register Arcade Gallery Chatroom Members Search Today's Posts Mark Forums Read Log In
Go Back   Inside: SereneScreen Fan Forum > Prolific/LifeGlobe Products > FlagPride
Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 03-23-2003, 09:11 AM   #1
patscarr
Pet Shark
 
patscarr's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
1 Highscore

Location: Back in Buffalo
Posts: 5,393
CPU

I have noticed that Flags of North America runs at 100% CPU.
Patrick
patscarr is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2003, 01:47 PM   #2
feldon34
Forum Administrator
 
feldon34's Avatar
 
Join Date: Dec 2000

Location: Rock Hill, SC
Posts: 10,897
I have noticed that Flags of North America runs at 100% CPU.
Just like Marine Aquarium, any display of text pegs the CPU at 100%. Under the Settings panel, turn off 'Display Flag Name'. I get 20% usage then.


I think FlagPride is pretty cool. Can't wait to see a bit of texture to the flag, ropes, and either more vertices on the flag or something to limit the amount of pivoting at each vertex, as it can be pretty obvious in heavy wind that the flag is made of triangles.

Reichart,
Does DirectX 6 support spline animation?


A rather annoying feature of FlagPride is the 2 redundant resolution/depth/refresh changes when EXITING the program. This happens even if the desktop and FlagPride resolution/bitdepth/refresh match.
"Journalism is printing what someone else does not want printed. Everything else is public relations." - George Orwell
"If voting changed anything, they'd make it illegal." - Emma Goldman
feldon34 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Inside: SereneScreen Fan Forum > Prolific/LifeGlobe Products > FlagPride



Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -6. The time now is 09:26 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.