Home Register Arcade Gallery Chatroom Members Search Today's Posts Mark Forums Read Log In
Go Back   Inside: SereneScreen Fan Forum > SereneScreen Products > Marine Aquarium 3 for Windows
Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 04-01-2010, 10:11 AM   #1
mdfrancois
Registered
 
Join Date: Apr 2010

Posts: 2
Disable Splash Screen Advertisement

How do I disable the Serene Screen Marine Aquarium 3 Splash Advertisement that comes up when the screen saver starts? I can't find a setting for that anywhere ...

Mike
mdfrancois is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2010, 10:47 AM   #2
Jav400
Administrator
 
Jav400's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
22 Highscores

Location: Tennessee
Posts: 9,668
Welcome to the forums.

As to the splash screen, you can't.

It's pretty much the only product branding or advertisement that Jim uses. It's there to stay.
Jav400 is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2010, 11:17 AM   #3
Jim Sachs
Developer
 
Jim Sachs's Avatar
 
Join Date: Dec 2000

Location: Southern Oregon
Posts: 9,634
That screen masks the loading of the program data. If it wasn't there, the screen would be blank for a long time, resulting in a lot of Customer Service emails.
Jim Sachs
Creator of SereneScreen Aquarium
Jim Sachs is online now   Reply With Quote
Old 04-01-2010, 02:22 PM   #4
mdfrancois
Registered
 
Join Date: Apr 2010

Posts: 2
Ok. In my machine, that screen is only there for about 2 seconds. I guess I have just never been a fan of splash screens.

I love the aquarium, however, and have been a long time user, on both mac and pc.
mdfrancois is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2010, 03:06 PM   #5
feldon34
Forum Administrator
 
feldon34's Avatar
 
Join Date: Dec 2000

Location: Rock Hill, SC
Posts: 10,897
It depends a lot on the system you're running Marine Aquarium 3 on. Some computers will show the logo for 10 seconds or more as the textures are loaded and uncompressed.
"Journalism is printing what someone else does not want printed. Everything else is public relations." - George Orwell
"If voting changed anything, they'd make it illegal." - Emma Goldman
feldon34 is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2010, 06:23 PM   #6
Jim Sachs
Developer
 
Jim Sachs's Avatar
 
Join Date: Dec 2000

Location: Southern Oregon
Posts: 9,634
Yes, it all depends on the speed of the machine.
Jim Sachs
Creator of SereneScreen Aquarium
Jim Sachs is online now   Reply With Quote
Old 04-01-2010, 08:41 PM   #7
Nicki
Sugar Plum Fairy
 
Nicki's Avatar
 
Join Date: Dec 2008

Location: Toronto
Posts: 1,267
1 1/2 seconds for me on my modest laptop.
Run you clever boy. And remember...
Nicki is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2010, 06:23 AM   #8
Rick Simon
Registered
 
Rick Simon's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
3 Highscores

Location: Michigan
Posts: 93
Let me see how it does on my systems......

1.5 seconds on my older laptop (1.7GHz Pentium M)

~1 second on the media system (2.2GHz Athlon 64 3500)

~5 seconds on the Vista system (2GHz Athlon 2900)
(if I close the sidebar down it drops to ~ 2 seconds)

2-3 seconds on this system (2GHz Athlon 64 3000)
(this system has a lot of other apps running at the same time)

These are all older, single core systems.
Rick Simon is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Inside: SereneScreen Fan Forum > SereneScreen Products > Marine Aquarium 3 for Windows



Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -6. The time now is 03:00 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.