Home Register Arcade Gallery Chatroom Members Search Today's Posts Mark Forums Read Log In
Go Back   Inside: SereneScreen Fan Forum > SereneScreen Products > Marine Aquarium 3 for Mac OS X
Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 07-28-2012, 03:04 PM   #1
bovardc
Registered
 
Join Date: Jul 2012

Posts: 2
Horizontal dancing line on v 3.2

My Setup:

- MA upgrade from 2.6 (everything fine there)
- MacMini OSX 10.6.8
- 1080p resolution on display

In full screen view, there is a constant horizontal line moving from the bottom of the screen to the top. It's not a solid line and it shimmers as it moves up my screen.

This doesn't happen in ScreenSaver mode.
bovardc is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2012, 03:33 PM   #2
Michael Babin
Mac Development
 
Michael Babin's Avatar
 
Join Date: Jul 2002

Location: Rowlett, Texas
Posts: 199
Couple of questions

Thanks for reporting the problem you're seeing and the details on your system. I have a couple of questions:

- What are you using for a display on the mini? From the description of "1080p resolution", is it a television? Is it the only display connected to this system? The main display?
- Is the limit frame rate option turned on? If so, what is it set to? What sort of frames/second performance are you seeing (the "S" key toggles display of FPS info).
- Do you have auto-panning enabled? If so, what speed?
- Do you always see the shimmering line? Or just in certain circumstances, such as using the left/right arrow keys to manually pan?
Michael Babin is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2012, 08:48 PM   #3
bovardc
Registered
 
Join Date: Jul 2012

Posts: 2
Hi Michael,

I'll answer your questions:

- my display is a Samsung display (yes television) running at 1080p. It's the only display attached to the Mac Mini

- I played around with the frame rate option. If I lock it, the horizontal line moves much faster up the screen. As I adjust the frame rate setting it changes the speed in which the line moves but no setting ever makes it go away.

- I'm seeing frame rates dance around 60fps. Most of the time it's around ~59fps

- I've tried both auto panning on and off and neither make any difference

- the line is always there with the exception of when the program runs as a screen saver. Then it's fine. This problem shows itself when I run the app in full screen mode.
bovardc is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2013, 11:33 AM   #4
JimO'Connor
Mac Development
 
JimO'Connor's Avatar
 
Join Date: Jul 2002

Location: Kenai, Alaska
Posts: 678
BovardC,

I'm sorry but I don't think this is going to be something we'll be able to fix.
Jim O'Connor
Order N Development
JimO'Connor is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Inside: SereneScreen Fan Forum > SereneScreen Products > Marine Aquarium 3 for Mac OS X



Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 02:36 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.