Home Register Arcade Gallery Chatroom Members Search Today's Posts Mark Forums Read Log In
Go Back   Inside: SereneScreen Fan Forum > SereneScreen Products > Marine Aquarium 3 for Windows
Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 01-27-2017, 08:04 AM   #1
headkaze
Registered
 
Join Date: Jan 2017

Posts: 1
Keeps prompting for serial

I have Marine Aquarium 3 and have set up a shortcut on my desktop to MarineAquarium3.scr. Every so often when I launch it it will prompt for my serial number and I have to paste it in. Is there any way I can get around this annoying issue?
headkaze is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2017, 03:52 PM   #2
tonycdh
Registered User
 
Join Date: Sep 2013

Location: Illinois
Posts: 2
Me too!

This happens to me too! I have it set always as my screensaver, but ill notice sometimes my screensaver is set to none, and i go to change it back to marine aquarium and it wants my activation code again. Weird.
tonycdh is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2017, 09:32 AM   #3
feldon34
Forum Administrator
 
feldon34's Avatar
 
Join Date: Dec 2000

Location: Rock Hill, SC
Posts: 10,883
Received an e-mail about this about a month ago:

Hi, I keep getting prompted to enter my keycode about once a week, running Windows 10 with Serene Screen 3.3, can you help with this? I read through the posts on this but can't figure out exactly what to do.
"Journalism is printing what someone else does not want printed. Everything else is public relations." - George Orwell
"If voting changed anything, they'd make it illegal." - Emma Goldman
feldon34 is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2017, 08:52 PM   #4
Jim Sachs
Developer
 
Jim Sachs's Avatar
 
Join Date: Dec 2000

Location: Southern Oregon
Posts: 9,578
It seems like we found the cause and fix for this a couple of years ago, but I don't remember what it was. (It's been a rough couple of years but I'm starting to get back to normal now.)
Jim Sachs
Creator of SereneScreen Aquarium
Jim Sachs is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2017, 06:17 PM   #5
harris
Registered
 
Join Date: Feb 2006

Location: Missouri
Posts: 119
A while ago (maybe a year or more) there was a thread that was getting a lot of replies from users who was having the same problem, including me. Some were saying it happened after the Microsoft monthly updates and others like me have it happen randomly. I just gave up and now have a MS word document with the keycode to copy and past it into MA3 when it disappears.

Anyway, Edger from Prolific posted what he thought was a way to fix the issue but never did any kind of follow-up with posters and it was never integrated into a newer version for download as was requested. Users should not have to go through these steps even if it does fix the issue. I have never tried the fix, so I can't verify if it works. Many users just gave up. Below is the text/instructions that Edgar posted in that thread:

--------------------------------------------------------------------------------
From Edgar of Prolific.

To those who are having problem of needing to reenter the keycode please try the following:

1. Make a copy of MarineAquarium3.scr into another folder and rename it MarineAquarium3.exe.
2. Uninstall "Marine Aquarium 3"
3. Reinstall "Marine Aquarium 3"
4. Now right click on the MarineAquarium3.exe that copied earlier and select "Run as administrator"
5. It should ask for the keycode because you have uninstalled it.
6. Enter a valid keycode and make sure it is not a pirated keycode.

Let me know if this fixes your problems.
-----------------------------------------------------------------------------------

In a follow-up post someone made the comment below:

"I think Edgar wants you to find MarineAquarium3.scr in your Windows/Systm32 folder".
harris is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2017, 08:03 PM   #6
Yankee28
Registered
 
Join Date: Feb 2017

Location: Coopersburg, PA
Posts: 1
Thanks!

Thanks for the response Harris!! I too have given up and just copy and paste my keycode from a Word Document. I did find that same post a couple of months ago and tried Edgar's solution but not sure if I did it correctly as it did not solve the problem. I was hoping maybe there was a newer fix with a new download of the program, but guess not. Thank you for the info though, really appreciate it!!
Yankee28 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Inside: SereneScreen Fan Forum > SereneScreen Products > Marine Aquarium 3 for Windows



Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -6. The time now is 08:32 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.