Home Register Arcade Gallery Chatroom Members Search Today's Posts Mark Forums Read Log In
Go Back   Inside: SereneScreen Fan Forum > SereneScreen Products > Marine Aquarium 3 for Windows
Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 12-14-2011, 09:27 AM   #1861
Jim Sachs
Developer
 
Jim Sachs's Avatar
 
Join Date: Dec 2000

Location: Southern Oregon
Posts: 9,624
No problem from me.
Jim Sachs
Creator of SereneScreen Aquarium
Jim Sachs is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2011, 01:49 AM   #1862
Jean-Pierre Marro
Registered
 
Jean-Pierre Marro's Avatar
 
Join Date: Nov 2009

Location: Toulon, France
Posts: 47
Marine Aquarium 3 (Crab)

Hello JIM,
Merry christmas and Good year 2012.
By hoping that the crab will be in Marine Aquarium 3 this year … Thank you …
Jean-Pierre Marro is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2011, 02:11 AM   #1863
Jim Sachs
Developer
 
Jim Sachs's Avatar
 
Join Date: Dec 2000

Location: Southern Oregon
Posts: 9,624
It's a possibility.
Jim Sachs
Creator of SereneScreen Aquarium
Jim Sachs is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2011, 02:38 PM   #1864
jleslie
Engineer
 
jleslie's Avatar
 
Join Date: Aug 2002

Location: London, UK
Posts: 1,270
Wow
jleslie is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2012, 11:09 PM   #1865
Jean-Pierre Marro
Registered
 
Jean-Pierre Marro's Avatar
 
Join Date: Nov 2009

Location: Toulon, France
Posts: 47
Marine Aquarium 3

Hello JIM,
Other suggestions, would be good if the crab was in the left part of the pond and what the starfish then to stick on the window to the same place as in the previous Aquarium Marine?
Think - you that is possible?
We are impatient to see evolutions …
Thank you already for what was made.
Attached Images
File Type: jpg Marine Aquarium 3.jpg (140.8 KB, 33 views)
Jean-Pierre Marro is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2012, 12:04 AM   #1866
Jim Sachs
Developer
 
Jim Sachs's Avatar
 
Join Date: Dec 2000

Location: Southern Oregon
Posts: 9,624
Yes, I designed the flat area on the left for the crab and similar creatures.

The starfish will eventally be able to go onto the glass, but it will probably need to be off-screen when it makes the switch.
Jim Sachs
Creator of SereneScreen Aquarium
Jim Sachs is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 03:58 PM   #1867
DBfromfww
Registered
 
Join Date: Feb 2012

Location: Federal Way, WA
Posts: 2
Just wanted to know how the Castle was coming?

Hi Jim! Long time admirer from the Amiga days! I found your blog on "Castle On The Cheap" and was wondering how it's coming? I'm the one that left the comment "Needs a catapult in the courtyard!".

Please Email me, I don't get a chance to surf too often....

Thanks!
Dave
DBfromfww is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 04:17 PM   #1868
DBfromfww
Registered
 
Join Date: Feb 2012

Location: Federal Way, WA
Posts: 2
Just a thought, what about monitor gap size? So when you have two monitors going, there's a gap between the two you can adjust so it looks right when the fish swim beween the two instead of looking stretch.
DBfromfww is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 10:27 AM   #1869
Yellow Tang
YT
 
Yellow Tang's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Tournaments Won: 1

Location: Germany
Posts: 729
The bezel gap was mentioned (or requested) a few times before, but it turns out that it is too difficult to realize with all the different setups out there...
Yellow Tang is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2012, 12:37 PM   #1870
Jim Sachs
Developer
 
Jim Sachs's Avatar
 
Join Date: Dec 2000

Location: Southern Oregon
Posts: 9,624
The house is coming along, very slowly.

YT's right, I spent a lot of time trying to get the bezel gap to work, but the combinations of monitor sizes, resolutions and setups made it too difficult. If all monitors in a multi-mon setup were guaranteed to be the same size and set to the same resolution, it would be possible.
Jim Sachs
Creator of SereneScreen Aquarium
Jim Sachs is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2012, 02:59 PM   #1871
Mrjym
Registered
 
Mrjym's Avatar
 
Join Date: Feb 2012

Location: Mississippi
Posts: 1
Changing fish sets

Hello! I am new to the forum. I first want to say how much I enjoy the MA3.2 on my wide screen computer (WOW). I have tried to find in the wishlist forum if it is possible to change the fish sets while running with a hot key, like that for other features (background). If not possible now is it planned for the future. Also how will I be notified of any new releases of MA3? Thanks in advance.
Mrjym is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2012, 09:58 AM   #1872
Jim Sachs
Developer
 
Jim Sachs's Avatar
 
Join Date: Dec 2000

Location: Southern Oregon
Posts: 9,624
No, you can't change the fish sets while running. It has to be done in the Settings screen.
Jim Sachs
Creator of SereneScreen Aquarium
Jim Sachs is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2012, 10:18 AM   #1873
feldon34
Forum Administrator
 
feldon34's Avatar
 
Join Date: Dec 2000

Location: Rock Hill, SC
Posts: 10,893
Although if you set some or all of your fish to Random, then pressing the SPACE bar twice will randomize them.
"Journalism is printing what someone else does not want printed. Everything else is public relations." - George Orwell
"If voting changed anything, they'd make it illegal." - Emma Goldman
feldon34 is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2012, 10:41 AM   #1874
Jav400
Administrator
 
Jav400's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
22 Highscores

Location: Tennessee
Posts: 9,664
As far as updates, since you are registered here on the forum now, continue to check back and join in. Updates are always announced here first.

Welcome to the forum.
Jav400 is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2012, 01:38 PM   #1875
ESHIREY
Smilie Dragon
 
ESHIREY's Avatar
 
Join Date: Nov 2001

Location: Lebanon, PA
Posts: 4,713
To the forums.
Thank you for taking the time to read this.
ESHIREY is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2012, 09:47 PM   #1876
Jean-Pierre Marro
Registered
 
Jean-Pierre Marro's Avatar
 
Join Date: Nov 2009

Location: Toulon, France
Posts: 47
Hello Jim,
When would we have the pleasure to see the crab in the aquarium or the starfish who moves on the window??
I so have pleasure to see new things in this magnificent universe.
Jean-Pierre Marro is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2012, 10:11 PM   #1877
Jim Sachs
Developer
 
Jim Sachs's Avatar
 
Join Date: Dec 2000

Location: Southern Oregon
Posts: 9,624
If the new advertising from Mindspark results in greatly increased sales, I will be making more additions to the program. The advertising only started a couple of weeks ago, and it's still too early to tell.
Jim Sachs
Creator of SereneScreen Aquarium
Jim Sachs is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2012, 07:11 AM   #1878
Jean-Pierre Marro
Registered
 
Jean-Pierre Marro's Avatar
 
Join Date: Nov 2009

Location: Toulon, France
Posts: 47
Thank you for answer,
Let espèrer us that the new advertising will walk fast and strong for you and of this fact there will be fast novelties.
Jean-Pierre Marro is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2012, 10:06 AM   #1879
Wizwad
Only me...
 
Wizwad's Avatar
 
Join Date: Mar 2003

Location: Essex, England
Posts: 2,570
Sorry to barge in. I just have to massage that slightly.

"Let us hope that the advertising works fast and well, and that as a consequence there will be news of swift development."

I may have put my own spin on it slightly.
Mark
-----------
Intel i7 930 | Asus P6X58D-E | Corsair DDR3 1600 6GB | Palit 1GB GeForce GTX460 Sonic | Enermax ERV850EWT PSU | 1.5TB WD15EARS | LG BH10LS30 BluRay| Antec 900 Case | Acer Aspire GD245HQ 23.6" | Windows 10 Professional x64
Wizwad is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2012, 08:06 PM   #1880
lakerfan4ever
Registered User
 
Join Date: Apr 2012

Location: Carlsbad, CA
Posts: 1
MA for the Android OS

Hi Jim,

I am one of your original supporters, buying the beta version with the lifetime upgrades about a decade ago! (has it been that long?!) In this time, I have probably introduced MA to over 100 people, many becoming lovers of the program as well!

Anyways, I look forward to your next upgrade and am hoping an Android version will be coming very soon.....especially with my new conversion from my iphone 4 to my Samsung Galaxy Note with a 1280x800 5.3" screen!!!

PLEASE make an Android version.......the way of the future! ;o)

Thanks Jim for all of your hard work and dedication through the years. You were WAY ahead of the times!!!

P.S. Can you look and see when I originally downloaded the beta version? That would be fun to know! It would be under lakerfan4ever@cox.net Thanks for checking for giggles!

Mike Dunn
lakerfan4ever is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Inside: SereneScreen Fan Forum > SereneScreen Products > Marine Aquarium 3 for Windows



Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -6. The time now is 10:05 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.