Inside: SereneScreen Fan Forum

Inside: SereneScreen Fan Forum (https://www.feldoncentral.com/forums/index.php)
-   Marine Aquarium 3 for Windows (https://www.feldoncentral.com/forums/forumdisplay.php?f=46)
-   -   Lost Moray Eel I want him back again (https://www.feldoncentral.com/forums/showthread.php?t=25857)

flip 11-11-2016 11:08 PM

Lost Moray Eel I want him back again
 
I have lost my Moray Eel how can I get him back please.

Thanking you Keith:TU::TU:

feldon34 11-12-2016 09:56 PM

It's a checkbox now.

flip 11-12-2016 10:29 PM

Quote:

Originally Posted by feldon34 (Post 157422)
It's a checkbox now.

Feldon can you please explain how I can get him back.

What does this mean? It's a checkbox now.

Keith

celine 11-12-2016 11:25 PM

Quote:

Originally Posted by flip (Post 157423)

What does this mean? It's a checkbox now.

Keith

It's optional,you have to opt in to show the eel,I supposed.

Ralph 11-13-2016 07:06 AM

1 Attachment(s)
Unless it is something drastic.. space key to get to settings then fish setting and make sure your eel is selected.

patscarr 11-13-2016 07:11 AM

1. While MA3 is running, press the space bar to bring up settings, (or while MA3 is running, right click anywhere to bring up a menu and then click "settings")
2. Click on Fish Settings
3. Click on the Moray Eel in the bottom right corner of the fish display box
4. Uncheck the box on the left that says "Disable this fish" The number above it should change to 1 and the box next to the Moray Eel should change from an X to a 1.

Edit: Ralph and I must have been typing at the same time. :)

flip 11-13-2016 10:04 PM

To all

This is what I am seeing now.
28 fish and 1 star fish, all marked "1"
Total fish in tank 29.
Default list.

Am I still missing something/not doing correctly

http://i20.photobucket.com/albums/b2...20edited-1.jpg

Keith

flip 11-13-2016 10:06 PM

To all

I hope this helps.

Keith

Ralph 11-14-2016 07:34 AM

1 Attachment(s)
Are you running the same version as this.

patscarr 11-14-2016 08:38 AM

Hey Ralph, I don't think your picture will help a lay person because my version is different than yours yet we both have the eel.

Keith, It looks like you have an old version.
My suggestion is to go download the latest version and install it.
Here's a link:
Marine Aquarium 3.3 for Windows

flip 11-15-2016 02:39 AM

Patric

That is very possible, I just installed a new tower and every thing was not transferred across.

Sorry to say link not working.

Keith

EDIT

It looks like I have to get a key code again.

I assume that it has to come from the Admin


Marine Aquarium 3.2 for Windows (Upgrade)

Free Download
This stunning update to Marine Aquarium adds support for High Definition widescreen 3D displays, and a Music Playlist feature.

This is a special upgrade price for our customers. If you already own a Download version of the Aquarium, please make sure to enter your old keycode during the purchase process. Otherwise, you will need a CD-ROM of the Aquarium to v

patscarr 11-16-2016 07:08 AM

SereneScreen Aquarium
Quote:

Originally Posted by Jim Sachs (Post 153297)
The website still calls it 3.2, but the file is actually 3.3. It should recognize your Key Code. It's a free upgrade.

That was posted almost 2 years ago. Whoever is in charge of changing that website needs to be fired!

flip 11-16-2016 08:22 PM

The biggest problem is my old keycode was in my Draft E/m and all that got lost as well.

The Admin/owners should be able to locate my old keycode using my E/m which has not changed at all.

Keith

hillover 11-16-2016 09:28 PM

Quote:

That was posted almost 2 years ago. Whoever is in charge of changing that website needs to be fired!
Perhaps that person was fired 3 years ago?

Quote:

Originally Posted by flip (Post 157457)
The biggest problem is my old keycode was in my Draft E/m and all that got lost as well.

The Admin/owners should be able to locate my old keycode using my E/m which has not changed at all.

Keith

What Admin/owners are you communicating with, to get that code?

flip 11-17-2016 12:40 AM

[quote=What Admin/owners are you communicating with, to get that code?[/QUOTE]

If I knew I would have contacted them ages ago, I was hoping some one here could help me.

I have even lost the original disk I bought too many years ago from New Zealand even though I live in Australia.


Keith

Jav400 11-17-2016 06:56 AM

Morgan or I neither one can access or are authorized to give out key codes.

Jim can get something done when he sees these posts. but, right now he has had an extremly full plate trying to get things done on his house AND take care of his mother who is in failing health. So it could be a bit before you get a response from here.

patscarr 11-17-2016 08:24 AM

There used to be a link where you could enter your info and your keycode would be emailed to you. I don't remember where it is though.

Edit: Try this... Lost, old and new keycode retrieval

hillover 11-17-2016 09:34 PM

Quote:

Originally Posted by flip (Post 157459)
If I knew I would have contacted them ages ago, I was hoping some one here could help me.
Keith

Until you wrote that, it was not clear that you were asking for help.

Please let us know if the problem got fixed by using the link that patscarr provided - or maybe going to:

http://www.serenescreen.com/support/

flip 11-17-2016 10:12 PM

Patric

Once I opened that link and clicked, I received the Keycode within seconds in my E/m box

Thank you very much.

I will fix every thing later today as I have a few things to do.

I have written it down as well.

Again thank you very much.

Keith

Recently, we received your requested to email your product keycodes.

Here is a list of products and keycodes that we have on file for you.

Marine Aquarium 3.2 for Windows xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Thank you for your continued interested and support.

Keith

flip 11-17-2016 11:48 PM

Now see if you can work this out.

After getting the Code, I went to Marine Aquarium 3.2 for Windows (Upgrade)
Free Download and clicked "Free Download" and was not asked for the "Code" any where.

http://i20.photobucket.com/albums/b2...20edited-1.jpg
I can see him now

http://i20.photobucket.com/albums/b2...20edited-1.jpg
In the Settings.

Keith


All times are GMT -6. The time now is 09:07 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.